Billetshop

Jørgen Leth: 29. april i Fredericia Idrætscenter, ADP Lounge (I Fredericia Idrætscenter), Vestre Ringvej 100.

Køb billet her

Jørgen Leth – foredrag om film, sport og lyrik.

Jørgen_Leth_Søren_Solberg_Starbird_kredi

Jørgen Leth (f. 1937) er digter, forfatter, filmmand og ikke mindst cykelsportsfanatiker, landskendt for sit sprogblomstrende kommentatorparløb med Jørn Mader under de årlige transmissioner fra Tour de France.

Som filminstruktør er han internationalt anerkendt blandt andet for sine to klassikere om samme emne, Stjernerne og vandbærerne (1974) og En forårsdag i Helvede (76), og desuden er han kendt for sine meget personlige og poetiske dokumentarfilm, blandt andet Det legende menneske (86) og Notater om kærlighed (89), samt for en række portrætfilm om kolleger og ikoner, Klaus Rifbjerg (74), Michael Laudrup (93) og Søren Ulrik Thomsen (99).

Digteren Jørgen Leth er en af den sene modernismes mest markante stemmer herhjemme, senest fornemt dokumenteret i hans Samlede digte (2002).

Kvindeaften med Raz fra RAZspa, thansen Lounge, Fredericia Idrætscenter

Køb billet her

Lola Jensen, 13.november i ADP Lounge, Fredericia Idrætscenter


Køb billet her:

God jul, Cirkeline, 18. december 2019, ADP Lounge, Fredericia Idrætscenter, 18.00

Foto: Teater NEXT

Det er juleaften tidligt om morgenen. Cirkeline sidder i sin tændstikæske og kigger ud på stjernerne. Sådan begynder juleeventyret om Cirkeline og hendes musevenner, Frederik og Ingolf, som kaster sig ud i juleforberedelserne. Gaverne skal pakkes ind, hjerter flettes, og så skal der også være plads til at synge og lege. 

Køb billet her:

Popsi og Krelle: 13. april i Fredericia Idrætscenter, thansen LOUNGE (Ved Monjasa Park) I prisen er der en lækker snackpose. (UDSOLGT)

Popsi og Krelle glæder sig til at underholde i Fredericia.

UDSOLGT