Mette Bjeld

Mette er født og har boet hele hendes liv i Fredericia, lige med undtagelse af tre år, hvor hun boede i Malmø.

Privat er Mette gift med Martin og sammen har de 2 drenge på 17 og 20 år.

Mette arbejdet som instruktør over 20 år inden for fitness verdenen. Hun har arbejdet med manuel terapi siden 2002. Begyndte som massør, hvorefter hun har udvidet sin viden år for år. Det er blevet til flere uddannelser og endnu flere kurser.

“At hjælpe andre til at få en bedre helse, har i mange år været mit hjertebarn. At se mennesker få mere energi, flere ressourser og lyst til at bevæge sig ud på nye eventyr, er noget at det som er min bedste “vitaminpille”. For mig gælder det ikke kun om blot at behandle dig. Hvis vi ikke sammen finder årsagen til problemet og en evt.  løsning, vil problemet helt sikkert komme igen. Ofte er det små ting i hverdagen der skal ændres. Ting som du måske ikke engang tænker på, kan være et problem, da du har udført dem i mange år. “

“Som personlig træner, har jeg været så privilegeret, at jeg fik lov til at arbejde med flere klienter, som både skulle motiveres til daglig motion og som bonus fik et utrolig flot vægttab. Min styrke ligger i at motivere kunderne til at finde glæden i motionen og lysten til at leve sundt i hverdagen og nyde lidt ekstra i weekenden/til fest, med god samvittighed.  Når man er selvstændig, er mor til 2 børn og en mand som arbejder meget udenlands, bliver man utrolig opmærksom på vigtigheden af at prioritere fritiden, hvorfor jeg har stor forståelse for mine klienters ønske om at finde den bedste balance inden for netop deres nøgle værdier. “

Opvækst

Mette startede sin skolegang på Bakkeskolen, men måtte skifte grundet en dårlig lære. Hun startede på Erritsø Centralskole og opdagede hurtigt, at hun var langt bagud, men fik nogle rigtig gode afsluttende år her.

Efter folkeskolen, startede Mette på Handelsskolen. Derfra gik hun i lære som sekretær hos Elsam Projekt, men fandt hurtigt ud af, at det ikke var det hun ville.

Springet som selvstændig med to små børn

Mette læste til massør hver lørdag under hendes barsel. Det passede med, at Martin kunne passe drengene mens hun var i skole og når der var middagslur lavede hun lektier.

“Faktisk havde jeg også kunder under barslen, det kan være lidt svært med en lille nyfødt. Det er ikke altid hans middagslur var så lang som håbet, så det var næsten foden på vuggen imens jeg masserede kunder”, siger hun med et stort grin.

Efterfølgende har hun taget en række uddannelser, så udover at være massør er hun Columna terapeut, idrætsskadeterapeut, kranio sakral terapeut og akupunktør.

Alle har dårlige dage

Når man følger Mette Bjeld, så kan man ofte tænke at hun er et stort overskudsmenneske, der aldrig er sur – men sådan er det ikke helt i virkeligheden.

“Jeg har også dage hvor jeg tænker, at jeg hellere må gå i seng fordi verden ikke er tjent med mig og mit humør. Men ofte kan man altså beslutte sig for at være positiv i stedet for at finde de trælse ting frem”,

“Det har jeg måske lidt lettere ved end andre, det ved jeg ikke. Jeg prøver også selv at søge folk der giver god energi, for det giver noget til mig”,

“Hvis jeg er rigtig træt af situationen, så tænker jeg på folk i kørestol. Jeg kan stadig en masse ting selvom jeg har ondt i baglåret. Det er ikke pædagogisk pænt for dem der sidder i kørestol, men det hjælper altså mig rigtig meget”,

Foredrag:

Til Mettes foredrag vil du få en kick-start til sport og motion, hun vil komme med gode råd til hvordan man lige kan træne lidt sammen med baby, undervejs med barnevognen og meget andet.

“Hvordan får jeg lige overtalt min krop til, at komme af af den sofa, som bare står der og kalder stille men trofast på mig?!


“Kan det lade sig gøre, at komme ud af døren, selv om jeg allerede har overbevidst mig selv om det modsatte, endda med mere end 5 rigtig gode undskyldninger?”


“Er jeg stadig en god mor, selv om jeg tager ud og træner FOR MIG SELV?”