Pia Nyborg Jensen

Pia er 38 år og er født og opvokset i Fredericia med undtagelse af fire år, hvor hun boede i Odder.

Privat er Pia gift på 7. år med Michael, mor til to og bonusmor til en teenagedreng.

Pia har haft sin skolegang på Alléskolen efterfulgt af 3 år på Fredericia Gymnasium. Hun er uddannet pædagog og arbejder idag som familiekonsulent.

Håndbold har altid været i Pias hjerte og det meste af fritiden har været og bliver stadig brugt i Fredericia Idrætscenter, nu dog mest som tilskuer og træner for de yngste FHK spillere.

Pia vil med sine foredrag bryde tabuet omkring fødselsdepression og lade os komme helt tæt på følelser og tanker gennem en turbulent periode præget af vrede og tristhed:

“At komme igennem en fødselsdepression handler ikke om at andre siger “nej sådan må du da ikke tænke” – det handler derimod om at nogen siger “hvorfor føler du sådan”

Både fædre og mødre er velkommen til dette foredrag.

Foredrag

“Når det gør ondt at blive mor”

Tilbage i 2012 blev jeg mor for første gang.

Fra første gang jeg så den lille gut, har jeg elsket ham højere end højt og jeg mærkede en kærlighed jeg ikke troede var mulig, men det var ikke det eneste jeg mærkede. I månederne efter at Oskar er blevet født, begynder jeg at udvikle en efterfødselsreaktion, som sender mig ud på mit livs hidtil mest emotionelle rejse.

Jeg oplevede mange måneder, som var præget at en stor vrede og tristhed. Jeg følte magtesløshed, frustrationer og var bitter.

Jeg følte, at min lille dreng og min familie ville have det bedre uden mig.

Jeg følte ikke, at jeg fortjente min søn.

Jeg fortjente ikke at være nogens mor.

Hvordan kunne det bedste der var sket i mit liv, pludselig også føles som det mest ulykkelige i hele verden?

Kom med og hør min historie og lad os sætte fokus på fødselsdepression.